Slutrengøring

Indhent tilbud

Slutrengøring med fokus på deltajerne! 

En slutrengøring hos os kan omhandle:

  • Aftørring af alle overflader
  • Rengøring af toilet og køkken
  • Støvsugning og vask af gulve
  • Vinduespudsning både inde og ude

Ved renovering og nybyggeri

Slutrengøring

Er i en enterprise som ønsker et stærkt samarbejde under opførsel eller er i en privat familie som har fået bygget et nyt sommerhus og ønsker af boligen skal fremstå ren og indflytningsklar, så kan Elmer Service hjælpe med dette.

Vi har stor erfaring med rengøring efter opførelse af både villaer, lejligheder mm. Vi har stor kendskab til den støv som både kan ligge sig indover lejligheden efter håndværkerne, men også den fugemase som har sneget sig op på vinduet. Det er irriterende rengøringsprojekt og det er kun lige det sidste før man kan få lov at flytte ind i den nye bolig. Derfor tilbyder Elmer Service slutrengøring efter håndværkere. Vi ved hvordan vi professionelt skal rengøre jeres bolig eller byggeprojekt, så boligen fremstår pæn og ren til indflytning.

Vi tager forbehold for at to boliger ikke er ens og forskellige overflader kræver forskellig behandlinger. Derfor tager vi de hensyn og forbehold der skal tages for at passe bedst mulig på boligen under rengøringen, så den fremstår i bedste stand efter slutrengøringen. 

Grovrengøring

Har du behov for en overfladisk rengøring som f.eks. let støvsugning eller oprydning inden f.eks. malerne kommer til?

Slutrengøring

Er byggeprojektet ved at nå ved vejs ende, så kan vi tilbyde professionel rengøring som prikken i’et på dit byggeprojekt.

Rengøring af skurvogne

Vi tilbyder professionel rengøring af jeres skurvogne, vi aftaler hyppighed mm., så aftalen bliver efter jeres behov.

 

Elmer Service

Har du speciale ønsker til jeres håndværkerrengøring?

Så kontakt os og vi finder en løsning der passer jeres behov!