Kontakt os

Kontakt os

Send os en besked, hvis du har spørgsmål eller ønsker at indhente et tilbud.

RING TIL OS

41 16 40 40

HVOR BEFINDER VI OS?

Sjælland, DK

send os en mail

info@elmerservice.dk

f.A.Q.

Spørgsmål fra vores kunder

BEHØVER JEG FÅ PUDSET VINDUER HVER MÅNED?

Du bestemmer selv, hvor ofte du vil have pudset vinduer. Vi kan lave en fast aftale og hvis du synes dine vinduer skal pudses oftere eller færre gange, så ændrer vi bare vores aftale. Hvis du bor i nærheden af havet vil du sikkert opleve salt på dine ruder. Derfor kan placeringen af din bolig også godt være med til at påvirke, hvor hyppigt der skal vinduespudses for rene ruder.

MINE VINDUER ER HELT VÅDE EFTER VINDUESPUDSNINGEN?

Hvis vi benytter rentvandsanlæg vil du opleve, at dine vinduer er våde efter vores besøg. Rentvandsanlægget består af helt rent vand – vand uden kalk og mineraler. Idet at vandet er rent, så vil der hverken komme striber eller render på dine vinduer – men de vil stå skinnende. Det betyder, at vi kan pudse mere udfordrende steder som f.eks. Velux-vinduer eller på 1. sal.

JEG BOR PÅ 4. SAL – KAN I PUDSE MINE VINDUER?

Selvfølgelig kan vi pudse dine vinduer selvom du bor over stueetagen. Vi benytter rentvandsanlæg med en stang, som kan udvides. Dette betyder, at vi sagens kan pudse vinduer udfordrende og høje steder.

TILBYDER I RENGØRING TIL PRIVATE?

I øjeblikket tilbyder vi kun rengøring ved byggeri også kaldet håndværkerrengøring. Desværre tilbyder vi ikke rengøring til private kunder, endnu.

HVORDAN BETALER JEG EFTER DU HAR PUDSET MINE VINDUER?

Efter en af vores vinduespudsere har været og pudse dine vinduer, så sender vi en faktura til den e-mail du har oplyst til os. Her står betalingsoplysningerne og kredit.  

BEHØVER JEG VÆRE HJEMME, NÅR I PUDSER MINE VINDUER?

Det er ikke et krav, at du skal være hjemme, når vores vinduespudser kommer forbi. Du skal blot huske at tømme dine vindueskarme/område for genstande og informerer os om, hvordan vinduespudseren kommer ind i huset.