Rengøring af skurvogne

Indhent tilbud

Rengøring efter jeres behov!

Kontakt os for en hyggelig snak, få et uforpligtende tilbud og lad os høre om jeres behov. 

Ved renovering og nybyggeri

Rengøring af skurvogne

Er i fuld gang med et byggeprojekt og har skurvogne stående på pladsen til byggeleder, projektleder eller jeres håndværkere? Så kan vi være behjælpelig med hyppig rengøring af jeres skurvogne. Vi er professionelle i vores service og kommer altid, når pladsen er fri for jeres medarbejdere, så vores rengøring ikke påvirker jeres arbejdsdag. I kan i stedet møde op til en rengjort skurvogn og slippe for besværet. 
Uanset hvor hyppigt og selve rengøringen, så kan vi i samarbejde med jer tilbyde den service som i har behov for. Har i bad og toiletter – dette klarer vi også. Vi er bekvemt med at skurvognene ofte er fyldt med diverse ting og vi er meget påpasselige i vores rengøring, så det eneste i vil opleve er en kvalitetsrengøring. 
Ønsker i også grovrengøring og/eller slutrengøringen under og efter jeres byggeprojekt, så kan vi også være behjælpelige her. Vi tilbyder ved håndværkerrengøring både rengøring af skurvogne, grovrengøring, slutrengøring, men også vinduespudsning inde og ude. Vi har være med hele vejen rundt med jeres byggeprojekt. 

Grovrengøring

Har du behov for en overfladisk rengøring som f.eks. let støvsugning eller oprydning inden f.eks. malerne kommer til?

Slutrengøring

Er byggeprojektet ved at nå ved vejs ende, så kan vi tilbyde professionel rengøring som prikken i’et på dit byggeprojekt.

Rengøring af skurvogne

Vi tilbyder professionel rengøring af jeres skurvogne, vi aftaler hyppighed mm., så aftalen bliver efter jeres behov.

 

Elmer Service

Har du speciale ønsker til jeres håndværkerrengøring?

Så kontakt os og vi finder en løsning der passer jeres behov!