Grovrengøring

Indhent tilbud

Grovrengøring efter dine behov!

Ved renovering og nybyggeri

Grovrengøring

Elmer Service tilbyder grovrengøring ved håndværkerrengøring. En grovrengøring er en mere overfladisk rengøring, så de sidste håndværkere kan komme til. En grovrengøring består ofte af en let støvsugning og fjernelse af pap. Denne form for rengøring gør det nemt og behageligt for håndværkerne at færdes i boligerne. Har i andre præferencer til en grovrengøring eller også kaldet en overfladisk rengøring for at holde byggepladsen ved lige med snavs og affald, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Vi er professionelle på dette område og kan tilpasse servicen, så det passer til jeres behov. Det kan også være at i har mandskabsskure eller skurvogne der skal rengøres under byggeprojektet – dette klarer vi også.

Efter grovrengøring og når projektet af byggeriet når sin ende, så kan vi også hjælpe med en slutrengøring, så boligen bliver afleveret pæn og rent til indflytning.

Kontakt os for spørgsmål eller en hyggelig snak om jeres behov og ønsker.

Grovrengøring

Har du behov for en overfladisk rengøring som f.eks. let støvsugning eller oprydning inden f.eks. malerne kommer til?

Slutrengøring

Er byggeprojektet ved at nå ved vejs ende, så kan vi tilbyde professionel rengøring som prikken i’et på dit byggeprojekt.

Rengøring af skurvogne

Vi tilbyder professionel rengøring af jeres skurvogne, vi aftaler hyppighed mm., så aftalen bliver efter jeres behov.

 

Elmer Service

Har du speciale ønsker til jeres håndværkerrengøring?

Så kontakt os og vi finder en løsning der passer jeres behov!