Vores historie

Hvem er vi?

Elmer Service er drevet af iværksætter med ambitioner

Om os

Vores historie

 

Elmer Service startede som en iværksætterdrøm hos dengang kun 22 årige Jacob Elmholdt Jørgensen.

Virksomhedens grundlag er passionen for den stærke relation til kunderne og en høj tilfredshed. Derfor vil du opleve et stykke arbejde som indebærer en selvfølge for den høje kvalitet. Her betales der ikke for en god service og kvalitetsbevidst arbejde, men det er altid inklusiv.

Den gode relation til kunderne omhandler at skabe en loyalitet mellem os og vores kunder. Dette er vigtigt for et godt samarbejde og tilfredshed. Derfor yder vi en høj fleksibilitet og skaber løsninger i fællesskab med dig.

Jacobs store passion for Elmer Service kan hurtigt afspejles i hans arbejde og du vil aldrig være i tvivl om, at han altid efterlader et pænt stykke arbejde. Et godt stykke arbejde omhandler f.eks. at vinduespudsningen indebærer både karme og aftørring og ved rengøringen er der øje for de små detaljer som kontaktpunkter og stoleben.  

Jacob er kræfterne bag Elmer Service. Uanset om du sender os en mail eller giver os et kald vil det være selve virksomhedsejeren Jacob du vil få fat på. Han vil i samarbejde med dig finde den løsning, som passer dig allerbedst uanset om du ønsker vinduespudsning, solcellevask eller rengøring.

Jacob yder de fleste services selv og det er ham du vil byde velkommen i dit hjem eller virksomhed.

Du finder en masse opdateringer om Elmer Service på Facebook og LinkedIn. Her kan du også skrive direkte til Jacob.

Følg os

Du kan se mere til os her

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Tilbud eller spørgsmål

Ønsker du et uforpligtende tilbud
eller har du spørgsmål?

Så kontakt os allerede i dag!